Bírósági beadvány

Ez a nyár sem múlik el pengeváltás nélkül.
Júniusban került ki az Önkormányzat  lapjában, Küller János aláírással az a vádaskodás cunami, vagy inkább "tisztára mosás" cunami, gondolva a közelgő helyi választásokra, amely a VKT vezetését célozta meg. A múlt minden sara felmerült ismét.  Erre csak egy lehetősége van az IB -nek, egy bírósági beadvány. Most ezt hozzuk nyilvánosságra
Olvassák figyelmesen.
A Hírmondó online változatát a
http://pbjhirmondo.hu/uploads/site_pbjhirmondo/pages/Hirmondok/2019/PBJ_2019_majus__.pdf 
 
címen érhetik el.
 
VKT IB.

Tudósítás

Közzétesszük az ez évi közmeghallgatáson Lazarétet érintő problémákban elhangzott témákat. Ez a "Tudósítás" az egyik legelső és a legrészletesebb Lazarét vonatkozásában, az esemény után 8 nappal. 
Ha valaki még alaposabban szeretne tájékozódni minden témában, a háttéranyagok és évek levelezései a honlapunkon megtalálhatóak. Ha meg valaki kételkedik írásunkban, forduljon az önkormányzathoz és kérje ki a közmeghallgatás hanganyagát, vagy a közmeghallgatás jegyzőkönyvét.
Figyelmes olvasást kívánunk olvasóinknak!
 
VKT IB
 
További tájékoztatókat olvashatnak a közmeghallgatásról az alábbi honlapokon:
http://www.becskepisti.hu/ 
http://www.patriotak.hu/blog/a-koz-es-a-meghallgatas/ 

2018 Mérleg

Tisztelt Tulajdonostársak!
 
Ezúton tesszük közzé az ez évi beszámoló közgyűlésünkhöz kapcsolódóan, a 2018 évi mérlegünket. 
 
VKT IB.

Közgyűlés 2019. 05. 10

Tisztelt Lazaréri Tulajdonosok!
Ezúton értesítünk mindenkit, hogy az április 27.-ére meghirdetett közgyűlés technikai okok (könyvelőnk akadályoztatása, az IB elnök tartósabb orvosi kezelése) miatt halasztásra kerül. 
Az új időpont az új meghívóban közöltek szerint alakul.
A közgyűlés helye és a napirendi pontok változatlanok lesznek.
Mindenkit szeretettel várunk.
VKT IB.

Nyílt levél

Ismét megtalált bennünket polgármesterünk.  
Levelében benne van minden, ami őt fényesíti és  a VKT -t leminősíti, végül is választások előtt állunk, ősszel. Ezért még talán érthető is, ez a stílus...     
Az IB nyílt válaszlevelében a tényekre utalva, már árnyaltabb és kijózanítóbb a kép, mert nem lehet sem eltörölni, sem  feledni az elmúlt évek ármányságait.
Olvassák figyelemmel  nyílt levelünket, összehasonlítva a felvetett témákban az álláspontokat,  a mindenkinek kiküldött önkormányzati levéllel együtt.
 
VKT IB

Felhívás!!

Tisztelt  Tulajdonostársak!
Az e heti lazaréti bejárásunk közben fedeztünk fel több olyan földkupacot, mely alatt a gázcsonk és a csatorna kiállások vannak a telken belül. Ez több szempontból is veszélyes, függetlenül attól, hogy magánterület és be van kerítve vagy nem, ezért honlapunkon felhívással fordulunk mindenkihez.  
A  VKT IB  az illetékes hatóság felé bejelentéssel élt, felhívásunkban megadjuk minden szolgáltató elérhetőségét, havaria esemény megszüntetésére. 
Az érintett ingatlanok:  619, 618, 613(?), 612(?).  Fotók mellékelve.
 
VKT  IB

Közvilágítás

Sokadik nekirugaszkodásra jött meg, egy pozitívnak tűnő levél 2 év után a polgármestertől március elején Lazarét közvilágításának megoldására.  Csak hát a múltat nem lehet eltörölni, se elfeledni. Egyik levelünkben egyértelműen le van írva, milyen pénzből is lenne a megoldás, de ezen Küller Úr lehet átlépne, a másik levelünkben meg csak tájékoztatjuk, hogy volna kivel ezt megtárgyalni is, a pár elfeledett témát. Mint azt pontosan 1 éve megírtuk polgármesterünknek, ismételjük...  "Lépjen át a „rubiconon”, és legyen kapocs polgár és polgár, adózó és adózó között. Legyen kapocs és összefogó.... " Kiderül a következő hetekben mit választ Küller János. Csak bűnbakot keres, vagy tárgyalás útján a megoldást,  hiszen választás lesz ősszel.
 
VKT IB
 

Tagjegyzék elérhetősége

Tagjegyzékünket a mai nappal kivettük a honlapról, mert egyes tulajdonosok kifogást emeltek az ismert és mindenki részére nyilvános adatok felrakása miatt. 
Megjegyezzük, hogy a Földhivatalnál minden adat  NYILVÁNOS  A TULAJDONOSOKNAK, ahol a tagjegyzékben levő adatoknál jóval több a tulajdonoshoz köthető adat megtalálható.  
 
VKT  IB.

M0

Orosz Csaba, a BME út- és vasútépítő tanszékének egyetemi docense számításai szerint az északi szektor jó esetben 2026-2028-ra, a nyugati pedig 2036-ra épül meg. A két szakasz költsége nagyságrendileg százmilliárd, illetve kettőszáz milliárd forint, de a háromszáz milliárdos költségből talán az EU is részt vállalhat.(2018.dec.)
Az aktuális hírek és elemzések a mellékletben levő hivatkozásokban.
Forrás:  autopro.hu,  NIF , g7.hu

https://autopro.hu/elemzesek/Hogy-lesz-sztradaja-a-magyar-Suzukinak/27316/

https://autopro.hu/elemzesek/Megoldja-a-budai-dugokat-es-elenkiti-az-autoipart-a-korgyuru-bezarasa/28662/

https://nif.hu/projektek/2015/10/esztergom-m1-autopalya-kozuti-kapcsolat-fejlesztese/

https://g7.hu/allam/20190106/esztergom-es-az-adofizetok-nyerhetnek-azzal-hogy-nem-epul-meg-az-m0-s-nyugati-resze/

Tájékoztatás, válaszok egy polgármesteri levél kapcsán

Tisztelt Tulajdonosok!
 
December végén sokaknak levelet  küldött ki polgármesterünk. 
Téma az osztatlan közös telkek. 
Polgármesterünk új helyzetet szeretne kialakítani, benne sok kérdéssel, mert hogy a kiküldött levél sorai közt azért számos kérdés felmerül, felmerülhet.  Ezeket próbálja  a VKT IB,  karöltve a VKT jogászával feltárni és válaszokat keresni rá. 
Most nyilvánosságra hozzuk elemző, tájékoztató levelünket mindenki számára. Olvassák figyelmesen.
 
VKT IB.

Közgyűlés dokumentumok

Közhírré tesszük az utolsó közgyűlésünk  dokumentumait.  
Olvassák figyelmesen őket.
 
VKT  IB.

Közgyűlés tájékoztató

Tisztelt Tulajdonosok!
 
Ezúton kérünk minden lazaréti tulajdonost, hogy  jöjjön el a közgyűlésre.  Azért is, mert sok észrevételt kapott az IB, mely napirendre, tárgyalásra kerül a közgyűlésen. Természetesen a közgyűlésen mindenki elmondhatja szóban is véleményét, éljen is vele.  A honlapon levő alapszabály,  "tervezett", de formázható, alakítható. 
Tehát várjuk személyesen olvasóinkat, és meghallgatunk mindenkit aki jobbítani akarja működésünket.
 
Egy észrevételre már itt reagálunk és beemeljük az alapszabályba:
"  A víziközmű társulat tartozásaiért saját  vagyonával felel. 
A tagok a víziközmű társulat tartozásaiért nem  felelnek."

Szintén itt reagálunk, az érdekeltségi hozzájárulás összegéről.  A  visszajelzések alapján az IB a régi járulék fenntartása mellett áll ki, tesz határozati javaslatot a közgyűlésen.

VKT  IB.

Tájékoztató levél

Mivel az önkormányzati gépezet folytatólagosan működik a tekintetben, hogy majd minden KT ülésen jóváhagynak egy-két megállapodást Lazaréti viszonylatban, közzétesszük tájékoztató levelünket.  Itt azt a szervezetet címeztük meg, aki a gépezet elején van és elvileg javaslattételi vagy véleményezési joga van. S ez a Pénzügyi Bizottság, élén Varga István elnökkel.  De mintha nem is lennének,  a gépezet olajozottan működik, és minden egyes új megállapodás min.1,5-2 millió Ft fedezet elvonást eredményez a VKT -nak, illetve azoknak a tulajdonosoknak akik finanszírozták az eddig elkészült közműveket.  S ez az összeg már minimum 20millió Ft felett jár, ami pl. elégséges lenne Lazarét közvilágításának befejezésére.  Lehet ez a tél ugyanolyan sötét lesz Lazaréten, mint az előző 3-4-5 év?
(Javasoljuk elolvasni, ebbe a témába vágva, a korábbi 023/2018 levelünket itt a honlapon.)
 
VKT IB.

Közgyűlés 2018. 09. 22 + Alapszabály

Tisztelt Tulajdonostársak!
 
Ismét közgyűlést tartunk, a Cégbíró rendelkezéseinek megfelelően. 
Ennek kapcsán mutatjuk be a tervezett új alapszabályunkat, melyet a közgyűlésen bárki véleményezhet.
Egyben tájékoztatjuk a tulajdonosokat, hogy a rendelkezésre álló szerződések, tervek, engedélyek csak a VKT.-nak vannak a birtokában és csak a VKT jogosult a területen munkát végezni.  
Szintén a mellékletek közt van a közgyűlési  meghívó és a meghatalmazás szükség esetére.
 
VKT IB

Lazaréti ingatlanok sorsa

Uborkaszezont szoktak emlegetni ebben a forró nyári időszakban, de a VKT háza táján egyáltalán nem így volt.  Számtalan levelet indítottunk a hivatalok felé és mint a mostani dokumentumok igazolják falunkban is "zajlik" az élet....
 
Nyilvánosságra hozzuk a VKT és az Ingatlan -Özön KFT ingatlanforgalmazó irodájával történt levelezéseinket, mert úgy gondoljuk még mindig sokan vannak akik "alulinfomáltak" és mende-mondáknak hisznek ill. "ülnek fel"...
A levelekben  fő téma a lazaréti ingatlanok sorsa, tulajdonváltása, főleg az önkormányzati "Megállapodás" -ok tükrében.  ...és az, mekkora szerepet vállal, vállalhat ebben egy ingatlanokat forgalmazó iroda?
Olvassák figyelmesen a leveleket és vonja le mindenki a tanulságot  a maga hasznára.
 
VKT IB

M0 az örök téma...

Érdekes és naprakész elemző cikk jelent meg az index.hu  jóvoltából, melyet most közreadunk honlapunkon.
 
VKT IB

5FT- os ajánlat

A csatornaátadás témájában a VKT az alábbi ajánlatot tette februárban az Önkormányzat felé.  E tárgyban a KT is szavazott és 3 igen, 3 tartózkodás mellett 1 nem(Küller J.) elvetette az elfogadását.  A "nem"  szavazat leadásból egyértelműen látszik hol akad el az átadási folyamat....     A későbbi, júliusi MEKH állásfoglalással összevetve a VKT -nak igen beszűkült a jelenlegi játéktere.  
 
VKT IB

MEKH állásfoglalás

Megkapta a VKT az Energetikai Hivatal új levelét  a csatorna átadás-átvétel  tárgyában.  Semmi lényeges nem változott,  ismét hosszabbítás mellett tört pálcát a hivatal  - ötödszörre!!.  Semmiféle szankciót nem alkalmazva az Önkormányzat ellen.  Holott egyedül a MEKH -nek van joga és eszköze ezt megtenni.  Úgy látszik polgármesterünk most már nyugodtan kitöltheti mandátumát, "felülről" is támogatják, elfogadják törvénysértő magatartását....
 
VKT IB

DMRV állásfoglalás - 2017 május

Ismételten tájékoztatjuk az építkező tulajdonosokat, hogy van egy DMRV állásfoglalás(2017május), ami a mai napig érvényes, nem vonták vissza.  Azért is kell írnunk erről, mert tudomásunkra jutott, hogy a területi iroda Szentendrén  egyszerre kéri úgy a VKT igazolást, mint az Önkormányzat igazoló levelét. Ami nem felel meg a váci igazgatóság álláspontjával.  Különösen hátrányos ez annak, aki - szerencsés helyzetben -  hitel nélkül építkezne és nem szükséges a jelzálog levétele a telkéről, az önkormányzat "segítségével".  Az ügyben folyamatban van az egyeztetés, ha új hírünk van tájékoztatást adunk.
Aki meg Szentendrére megy intézni ügyeit, nyugodtan töltse le a váci állásfoglalást és tegye a szentendreiek asztalára....
 
VKT IB

VKT jogászának levele

Közzé tesszük a VKT jogászának levelét, melyben a polgármestert szólítja meg, az elmúlt hetek megnyilvánulásai miatt.

Lazerétet sújtó diszkriminációk

Kissé megkésve, de azért aktualitását nem veszítve hozzuk nyilvánosságra a VKT egyik tavaszi levelét, melyben összefoglaltuk a Lazerétet sújtó diszkriminációkat.  Ugyanakkor  keresztmetszetet adunk az elmúlt 3-4 év történéseiről is, melyikben egy sajátos logika is van.  Minél jobban és gyorsabban kivéreztetni a VKT -t.  Ezzel a szándékkal a következő önkormányzati választásokig lehet "bújócskázni", ami 2019 őszén lesz.  De már hallani lehet azt is, hogy csak 9-10 hónapot kell kibírni, mert  az Eu választásokkal együtt(2019 tavasza) lesz az önkormányzati választás is.  
 
VKT IB.

NGM állásfoglalás

Tisztelt Tulajdonostársak!
 
Meglepő fordulat állt be az Önkormányzat által 2016 óta, újonnan kötött  tulajdonosi  megállapodások (volt TRSZ) tekintetében. A megállapodásokról, háttér beszélgetésekben, már régóta aggályok merültek fel  a tulajdonosok között, de a VKT vezetésében is.  Ezért az IB felsőbb hivatalokhoz fordult álláspont kérés, tájékozódás miatt.
Minap megérkezett az NGM válasza, amiben határozott és egyértelmű álláspontot, törvényi alátámasztással, olvashatunk arról az áskálódásos és átgondolatlan tevékenységről, megállapodásról, amit folyamatosan 2 jogi végzettségű ember segédletével állított elő az Önkormányzat, élén Küller János polgármesterrel. A megállapodás elnevezésű szerződéseket az Önkormányzat jogásza fogalmazta és a hivatal jegyzője asszisztálta évekig. Most az NGM  "tiszta" vizet öntött a pohárba, és a fejekbe, mely után sokan  elgondolkozhatnak a  hogyan továbbról.  
Kérjük, figyelmesen olvassák a minisztérium véleményét, mely érinti az adó kedvezményt, az önkormányzat által elképzelt, ill. kivitelezett ajándékozási módszer következményeit is, melyben ÁFA fizetési kötelezettség keletkezett. Az ügynek természetesen itt még nincs vége, az IB megteszi  a további lépéseket, de gondoljuk sok tulajdonos átértékeli a múltat és a jelent is egyben...   A minisztérium álláspontját egyszerre ajánljuk a már szerződött tulajdonosoknak és a leendő, még várakozó tulajdonosok figyelmébe.  
Más hivataltól is kértünk véleményt, mihelyt megkapjuk az Ombudsman álláspontját is a Pilisborosjenői Önkormányzat megállapodásairól, közhírré tesszük honlapunkon.
 
VKT IB

LMB ülés 2018.05.03

Bemutatjuk   a tulajdonosoknak a május 3.-i LMB  ülés videóját, ahol Lazarét volt a téma.
Benne elsősorban a csatorna átadás és a KT  márciusi, 37/2018. határozatára adandó válasz megtárgyalása.
 
http://www.becskepisti.hu/video/vip/256/nemarchiv/lmb_lazaret_vkt_egyezt...
 
http://www.becskepisti.hu/video/vip/257/nemarchiv/12345_lmb_lazaret_vkt_...
 
A  hó végi KT ülésről szintén adunk információkat.
 
VKT IB

Közgyűlés 2018 április 21

Tisztelt Tulajdonostársak!

Ezúton küldjük ki éves közgyűlésünk meghívóját.
Mindenkit várunk  április 21-én.

Tisztelettel  VKT IB.

Közgyűlés jegyzőkönyvek 2017

Tisztelt Tulajdonostársak!
 
Ezúton tesszük ki honlapunkra az utolsó 2 közgyűlés jegyzőkönyvét.
Szűkös anyagi helyzetünk miatt, postázás helyett a tájékoztatás csak ezen formáját tudjuk biztosítani.
Megértésüket köszönjük.
 
VKT IB.

Közgyűlés

Értesítjük a tulajdonosi közösséget a VKT következő őszi közgyűléséről.
Akadályoztatás esetén használják a mellékelt maghatalmazási formulát.
 
Tisztelettel  VKT IB.

Felhívás

A Lazarét VKT Intéző Bizottsága egy bejelentés után végzett terület ellenőrzése során olyanjelenségekkel, szabálysértésekkel találkoztunk az építkezők részéről, amelyek megelőzéseérdekében az alábbiakra kívánjuk felhívni a mindenkori építkezni szándékozók figyelmét.
 
1./ Az építkezés megkezdése előtt célszerű egy geodétával /Halász Csaba, Tel: 06 30 5929521/ pontosan kiméretni a telek határokat. Ugyanis az évek során, a jelző karók kitörtek,rossz helyre kerülhettek stb. Ezzel elejét lehet venni egy terület elbirtoklási peres eljárásnakvagy már egy elkészült kerítés áthelyezésének, ami nem kis bosszúsággal jár, nem isbeszélve az anyagi kárról és a rossz viszonyról a közvetlen szomszéddal.
 
2./ Az építkezés kezdetén jelentkező földmunkák konkrét megkezdése előtt a gépeket ahelyszínreküldő céggel tisztázni kell, hogy rendelkezik-e a közmű szolgáltatókkal/DMRV,TIGÁZ,ELMÜ/ előzetesen elvégzett egyeztetés dokumentumaival, a közterületenelhelyezett közművek földalatti mélységének vonatkozásában. Továbbá a kiküldöttgépkezelő tisztában van-e a közművek elhelyezési szintjével. A munkák megkezdése előttírják fel a munkagép forgalmi rendszámát, a kezelő nevét, lakcímét. Az elvégzett munkárólszóló számla is dokumentumként szolgálhat a szolgáltató céggel szemben keletkezőesetleges eljárás során, ha erre kerül a sor. Amennyiben a károkozás bármilyen közművonatkozásában a közterületen történt, köteles az építkező bejelenteni az adott közműszolgáltatójának. A helyszínre kiérkező közmű ügyelet a jegyzőkönyv felvétel során azonnalkéri a már felsorolt adatokat a gépkezelő, ill. jogi személy vonatkozásában. Ha az előbbieknem állnak rendelkezésre, a károkozó megállapítása miatt, ismeretlen tettes ellenirendőrségi eljárás indulhat.
 
3./ A közterületen földet deponálni TILOS!! A helyi önkormányzat megbüntetheti aszabálysértőt, amire korábban már volt példa. A deponálást a saját területen kellmegvalósítani. Ha ez nem megoldható célszerű az átdeponálás érdekében a szomszéd telektulajdonos írásos engedélyező nyilatkozatát kérni, és így a probléma birtokháborítás nélkülmegoldhatóvá válik. Célszerű mind a saját, mind a közvetlen szomszédok közmű csonkjainaka helyeit jól láthatóan megjelölni, nehogy a földmunkát végző gépek szétrombolják azokat.Erre a veszélyre feltétlenül hívják fel a gépkezelő figyelmét, és időnként ellenőrizzék le aközmű csonkok sértetlenségét.
 
4./ A közterületen lévő csatorna akna fedelekre konténert elhelyezni TILOS. A közműbenkeletkezett esetleges sérülésekért az adott közmű szolgáltató részéről kártérítési eljáráskerül lefolytatásra.
 
5./ Sok energiát, utána járást, és pénzt tudnak megtakarítani azok az építkezők, akikodafigyelnek egymásra és tapasztalatokat cserélnek, hogy a másik ne fusson bele abba ahibába, ami bármelyiküket érte. Tapasztalataink szerint nem nagyon találkoztunk még olyanépítkezéssel, ahol a kivitelezők sok esetben szaktudás vagy alapinformációk nélkül, neokoztak volna kisebb-nagyobb károkat a megbízójuk rovására.A terület domborzati viszonyait figyelembe véve az utca egyik oldalán építkezőnek földfeleslege keletkezhet, ugyanakkor sokszor a másik oldalon vele szembe lévőnek föld hiányavan, ugyanis feltöltés szükséges. Az egymással való kommunikálás során az egyik félmegtakaríthatja a föld elszállítás, a másik fél pedig az odaszállítás költségeit, amelyek mindkét esetben tetemes kiadással járnak.
 
6./ Az építkezés előtti útra végszükség esetén úgy deponáljanak építő anyagot, hogy az útonvaló közlekedés biztosítva legyen a telkét megközelíteni szándékozó többi tulajdonosrészére. Valamint az építőanyagok legoptimálisabb tárolási módja a raklapos tárolás.Reméljük sikerült olyan képet adnunk, ,hogy a továbbiak során, ha a leírtaknak elegettesznek, nem kerülnek semmilyen kellemetlen helyzetbe, ami peres eljárásokat, szakhatóságikártérítési intézkedéseket vonna maga után.
 
Pilisborosjenő 2017. Október 22.
Lazarét VKT Intéző Bizottsága

VKT IB nyilatkozat -1.

Néhány, konkrét személyhez fűződő kinyilatkozások, hamis hír terjesztése miatt tesszük meg nyilatkozatunkat:  
- A VKT jogilag bejegyzett cég és ennek megfelelően működő jogi személy. Gazdasági tevékenységet folytat immár 9 éve, és a közgyűlési határozatoknak megfelelően végzi munkáját. Ennek keretében 2017-ben jelentősen csökkentette adóságait. Fentiek ellenkezőjét terjeszteni, kimeríti a jó hírnév rontást és a hamis hír terjesztése jogi kategóriákat. A VKT IB mérlegeli ezek jogi következményeinek beindítását.
Szintén a hamis hír kategóriába tartozik, az az új keletű álhír, hogy "elszámolási vita" van a VKT és az Önkormányzat között. Itt alapvető az a hozzáállása az önkormányzatnak, hogy  szerinte "nem vagyunk jogviszonyban", tehát úgymond el sem kezdtük az elszámolást. Nincs vita. Az igaz, hogy az önkormányzat, élén Küller János szeretné, hogy a VKT tűnjön el a községből, de előtte számoljon el. De  erről semmilyen hivatalos okmánya nincs egyik oldalnak sem. Akkor miért is?  Mivel a VKT jogi helyzete stabil, valószínű Küller János hatalmáig marad a langyos víz, a helyben járás, a kenguru pofozkodás....

VKT IB nyilatkozat -2.

Ismételten szót kell emelnünk azon álságos, hazug eljárás ellen amelyet az Önkormányzat folytat  egy éve, az általa fabrikált TRSZ(Megállapodás, Egyezség) címszó alatt hirdetett, és jogtanácsosi ill. jegyzői segédlettel reklámozott ultimátuma miatt. Ebben az un. Megállapodásban, immáron a negyedik címkézést prezentálja az Önkormányzat, élén Küller Jánossal, azt az 500.000 Ft pénzbeszedést, mely nem csak a "messziről jött" leendő, de a jelenlegi tulajdonosokat is megtéveszt. Itt az eredeti  elnevezés a "csatorna-fejlesztésre" volt(2016.dec.), de az e fajta beszedéstől a PMKH, törvényre hivatkozva, eltiltotta az önkormányzatot, azzal együtt, hogy minden más címkézés is elfogadhatatlan a megyei kormányhivatalnak. Az 500 ezer Ft pénzbeszedés maradt, a címkézések meg sorjáznak egymás után....   Így került sor 2017 nyár elején a negyedik címkézésre,  ami a "kapacitás bővítés" -ben merülne ki.  Ami abszurd.  Már csak azért is mert 10-12 éve az önkormányzat kinyilatkozta, hogy Lazarétnek van/lesz kellő kapacitása a szennyvíztisztítóra való rákötésnél. Ezt persze elfelejtették a hivatalban...   
Továbbá.
Egy részben, a szennyvíz csatorna a VKT tulajdona és a DMRV (a MEKH álláspontjával összhangban) a jogszabályi háttérrel biztosítva, bárkit ráköthet az Önkormányzat kegye, hozzájárulása nélkül is. Viszont bekötési igénynél ellenőrizheti az adott telek teljesítését a VKT felé, melyet csak egy VKT igazolás írhat felül. Tehát indiferens, nem meghatározó, bármit is mond vagy ír le e témában a pilisborosjenői önkormányzat, élén  Küller János szószólóval...
Másodrészben bemutatjuk a fő közművekre vonatkozó tárgy évi szolgáltatói nyilatkozatokat, szintén a hamis hírek kioltása miatt.

Közvilágítás 1.

Közvilágítás témában levélváltás történt a lazaréti lakosok(12 aláírással) és Küller János polgármester között a nyár folyamán.  (a leveleket mellékeljük).
Kihasználva az alkalmat a VKT is megtette észrevételeit a polgármester felé, melyben természetesen több még elvaratlan szál is a felszínre került. Reméljük polgármesterünk válaszra méltatja a VKT -t.

Tartalom átvétel

Belépés

A honlap online látogatói

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Free JavaScript from
Rainbow Arch